11 Haziran 2012 Pazartesi

Savaş Oyunları

Ben 10 oyunları içinde en çok oynana oyunlardan biride benten savaş oyunudur. Savaş oyunları bilirsiniz ki vurdulu kırdılı olurlar. Sizde eğer dövüş oyunlarından hoşlanıyorsanız o halde benten savaş oyunu size göre haydi o halde benten savaş oyununu oynayarak savaş tekniklerini öğrenin ve benteni bu savaştan kurtarıp galip yapın.
Savaş  oyunları, sizlerde çok iyi biliyorsunuz benten savaş oyununu isterseniz ,İnternetten ücretsiz olarak indireceğiniz bu oyunda ben 10 oyunları arasında bu oyunu görebilir ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz ayrıca oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunda çok eğleneceğinizi ümit etmekteyiz. Oyunda hem eğlenceli dakikalar geçiriyor olucaksınız hem de benten savaş oyununda sizlerde çok eğleniyor olacaksınız. Haydi çocuklar benten savaş oyununda sizleri de görmeye ve davet etmek istiyoruz.
Oyunda çok keyif alıp arkadaşlarınızla birliktede isterseniz oynayabilirsiniz. Basıl savaştığınızı görmelerini isterseniz değimli o halde hemen oyunu oynamaya başlayın. Benten savaş oyunu çok eğlenceli bir savaş oyunu diğer savaş oyunlarına benzemiyor. Oyunu Mouse ile ateş açarak ve yön tuşları ile de yön vererek oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder